fredag den 28. august 2015

Natur og kunst på Bornholm

Der var er meget at se på, når man tog rundt til forskellige steder på Bornholm, nogle ting var der bare, andre skulle man gå mere på opdagelse for at se.
Det var skønt at se, hvor klippet der endelig kan være, selv i lille Danmark.
Da vi var på Bornholm, tænkte jeg ind imellem på, at man ind imellem høre folk sige, at Danmark er lille, alt er tæt på, men alligevel følte jeg, at da vi var på Bornholm, så var vi tæt på dem, men vi var LANGT væk fra resten af Danmark.
Vi kunne ikke bare lige tage hjem hvis der skete noget, det skulle alligevel planlægges bare en smugle i forhold til færge og køre tid, så hvis der skete noget, hvor vi skulle tilbage til Jylland, så kunne der let gå fem timer eller mere før vi var hjemme i bil...
Så selv om det var en skøn tur der over, så var der en følelse af afmagt, men det var alligevel dejlig at være der over, for den med at der var langt hjem hvis der skete noget, så var der jo også langt hjem til alle ens problemer, som så gjorder, at man glemte dem imens man var der over, for man kunne alligevel ikke gøre noget ved dem, hvilket vej dejligt.











Ingen kommentarer:

Send en kommentar